Nieuw! Paragin Events

We ondersteunen onze gebruikers graag in het werken met Paragin software. Natuurlijk in het directe gebruik, maar ook

We ondersteunen onze gebruikers graag in het werken met Paragin software. Natuurlijk in het directe gebruik, maar ook met aanverwante zaken. Van ‘hoe werkt een specifieke functionaliteit binnen RemindoContent’, tot een vraagstuk als  ‘hoe maak je goede toetsvragen’, naar ‘welke nieuwe features worden er momenteel ontwikkeld binnen MijnPortfolio.nl’. Daarnaast zijn we graag een verbindende factor tussen verschillende mensen en organisaties.

We willen graag een stapje extra zetten, door gebruikers van onze software vaker uit te nodigen voor evenementen bij ons op kantoor. In onze ‘Paragin Update’ is hier informatie over te lezen en ook op onze website is te zien wat er de komende tijd op de agenda staat. Tevens zullen we je gericht uitnodigen voor evenementen waarvan we denken dat dit interessant voor jou zou kunnen zijn. Stel je geen prijs op gerichte uitnodigingen voor evenementen, willen we je vragen om je éénmalig af te melden via de afmeldlink onder een uitnodiging.

De komende tijd zijn de volgende evenementen gepland:

In juli en augustus zijn er geen evenementen, vanwege de zomervakantie!         

 

Omdat er beperkte ruimte is, vragen we je om in te schrijven voor evenementen, via events@paragin.nl. Je krijgt altijd een bevestiging wanneer we je inschrijving in goede orde hebben ontvangen.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij ons in Nijkerk!