Gedreven werken aan mooie software

Wij zijn een ambitieuze ontwikkelaar van internetsoftware, opgericht in 2000. We ontwikkelen internetsoftware gericht op competentie-, kennis- en talentontwikkeling voor grote en kleine organisaties in onderwijs en bedrijfsleven. Slimme oplossingen, die gebruiksvriendelijk, efficiënt en aantrekkelijk vormgegeven zijn en die in binnen- en buitenland kunnen worden ingezet.

We willen als partner optreden van onze klanten en partners, door samen met hen te werken aan mooie instrumenten en producten. Het is ons doel om een betrouwbare partner te zijn waar het prettig mee samenwerken is, en die actief met nieuwe ideeën en verbeterpunten aankomt.

We zijn een groot voorstander van open standaarden. Niet alleen technisch – zo willen we dat elk van onze producten op elke computer, in elke browser, op elke smartphone of tablet het goed doet – we zijn ook voorstander van initiatieven als Drempels Weg om applicaties breed toegankelijk en zeer flexibel te maken.

Daarnaast onderstrepen we bijvoorbeeld de e-PortfolioNL Afspraak NTA 2035 voor optimale uitwisseling van e-Portfolio’s en baseren we onze producten zoveel mogelijk op standaarden van het IMS. Sinds 2015 zijn we ISO 27001 gecertificeerd.

Onze visie

Wij geloven er in dat software kan bijdragen aan een betere wereld, doordat mogelijkheden inzichtelijk worden en talenten tot bloei komen.

We ontwikkelen internetsoftware om persoonlijke en professionele groei mogelijk te maken, verbindingen te leggen tussen mensen en organisaties en waarde toe te voegen aan kwaliteiten, talenten, kennis en vaardigheden.

Onze missie

We willen een bijdrage leveren aan de groei van mensen en organisaties. Het is ons doel een intelligente, brede en open infrastructuur te realiseren met daarop nuttige diensten, producten en functionaliteiten voor groei van talenten, kennis, mogelijkheden en kwaliteiten, zodat mensen en organisaties zichzelf ontwikkelen en verbeteren.

We willen als organisatie een impactvolle, innovatieve en op grote schaal opererende organisatie zijn. We willen dat mensen graag met ons en onze producten werken. En we willen een organisatie zijn waar mensen met plezier werken.

Onze kernbegrippen

  • Klantvriendelijk, open, betrouwbaar en integer

  • Gericht op zinvolle samenwerking met klanten en partners

  • Mooie, elegante en flexibele software en diensten

  • Ondernemend en gericht op groei