Wij zijn fan van deze partners en organisaties

Wij verbinden ons graag aan partners, projecten en software die staan voor kwaliteit, deskundigheidsbevordering en tevreden klanten op de gebieden waarop wij actief zijn. Hieronder stellen wij graag een aantal van de partners waar wij mee samenwerken aan u voor.

LDC

LDC ontwikkelt innovatieve online loopbaaninstrumenten en tests, voor professionals op het vlak van HRM, re-integratie, verzuim en loopbaan- en studiekeuze. Kandidaten kunnen na het invullen van online testen, dankzij slimme algoritmen direct doorklikken naar passende beroepen, opleidingen én vacatures. 

MijnPortfolio.nl heeft een koppeling met het TrjcT-platform van LDC, waardoor testen direct en simpel beschikbaar gemaakt kunnen worden in MijnPortfolio.nl omgevingen.

AlgebraKiT

AlgebraKiT weet dat wiskundeonderwijs meer vereist dan ‘alleen’ een geweldige rekenmachine. Daarom is AlgebraKiT ontworpen, om de kracht van formatieve feedback toe te voegen aan bestaande wiskundecursussen en toetsplatforms als RemindoToets.

RemindoToets heeft een integratie met AlgebraKiT waardoor het mogelijk is om de mogelijkheden van AlgebraKiT binnen toetsen in RemindoToets in te zetten.

ProctorExam

ProctorExam is het toonaangevende Europese online proctoringbedrijf en biedt een webgebaseerde infrastructuur voor examens op afstand. Via de software is het mogelijk dat een kandidaat op elke locatie zijn toets kan maken. 

RemindoToets heeft een koppeling met ProctorExam waardoor het mogelijk is om toetsen met behulp van deze software af te nemen. 

Schoolyear

Schoolyear biedt veilig digitale toetsen op BYOD (Bring Your Own Device). Met Schoolyear kan een toetskandidaat op een eigen computer of laptop een toets via RemindoToets maken, zonder gebruik te kunnen maken van andere software of het internet.

RemindoToets heeft een integratie met Schoolyear waardoor het mogelijk is om toetsen via RemindoToets met Schoolyear af te nemen.

Proctorio

De software van Proctorio zorgt voor volledig geautomatiseerde en live proctoring. Proctorio maakt gebruik van geavanceerde machine learning en gezichtsdetectietechnologie om nauwkeurige, betrouwbare examenbewaking te leveren.

RemindoToets heeft een koppeling met Proctorio waardoor het mogelijk is om toetsen met behulp van deze software af te nemen. 

ReadSpeaker

ReadSpeaker is een wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen. Door de inzet van zelfontwikkelde, toonaangevende technologie behoren deze synthetische stemmen tot de meest natuurlijke op de markt. Met behulp van de nieuwste generatieDeep Neural Network (DNN) technologie garandeert ReadSpeaker de hoogst haalbare kwaliteit.

RemindoToets en RemindoContent hebben een koppeling met Readspeaker waardoor het, na het afsluiten van een abonnement bij Readspeaker, vrijwel direct mogelijk is om Readspeaker in te zetten.

Turnitin

Turnitin ontwikkelt totaaloplossingen ter ondersteuning van authentiek leren. De mogelijkheid om opdrachten en papers te beoordelen en te controleren op plagiaat met Turnitin is geïntegreerd in RemindoToets en MijnPortfolio.nl.

Dit biedt de docenten de tools om persoonlijke feedback te geven en om te vergelijken met andere papers en online bronnen

Urkund

Urkund is een tekstherkenningssysteem dat is gemaakt voor het detecteren, voorkomen en afhandelen van plagiaat, ongeacht de taal. Urkund is gepassioneerd om scholen, universiteiten en organisaties te helpen origineel schrijven aan te moedigen en doet dat al 20 jaar.

De mogelijkheid om opdrachten en papers te beoordelen en te controleren op plagiaat met Urkund is geïntegreerd in RemindoToets en MijnPortfolio.nl.

Nationaal Kenniscentrum EVC

Tijdens een EVC procedure worden competenties en vaardigheden die opgedaan zijn tijdens het werk en vrije tijd gemeten en gevalideerd, aan de hand van een opleidingsstandaard, branchekwalificatie of functieprofiel.

Het Nationaal Kenniscentrum EVC verzorgt de kwaliteitsborging van ErVaringsCertificaten voor de Arbeidsmarktroute. Hierbij ligt de focus op werknemers en werkzoekenden en het in kaart brengen van hun sinds de schooltijd in de praktijk verder ontwikkelde kennis, vaardigheden en competenties, voor een concreet loopbaandoel als een nieuwe baan, een promotie, zij-instroom naar een baan in een andere sector, of persoonscertificering.

Nederlandse Vereniging van Examens

De Nederlandse Vereniging van Examens (NVE) heeft tot doel de kwaliteit van examineren in Nederland te bevorderen.

Paragin is lid van de NVE en werkt graag mee aan het bevorderen van kennis en inzicht in de techniek en praktijk van het examineren.

IMS Global Learning Consortium

Paragin verbindt zich graag aan de Open Standaarden van het IMS Global Learning Consortium om veilig, betrouwbaar en flexibel gegevens en data op te slaan.

Zo voldoet RemindoToets als één van de weinige toetsapplicaties wereldwijd aan de internationale standaard IMS QTI (Question & Test Interoperability) 2.1, de standaard die garandeert dat toetsvragen en toetsmatrijzen op een gestandaardiseerde wijze geëxporteerd en geïmporteerd kunnen worden – waardoor uw data te allen tijde bruikbaar is en eventueel ook gemakkelijk met anderen uit te wisselen is als u dat wenst.

Sustein

Sustein is een vervolg op het in 2018 afgeronde succesvolle Erasmus project COZIMA; een ePortfolio voor kwetsbare jongeren in 5 verschillende landen. Het nieuwe project Sustein (Supporting Students in Education and Information Network) heeft als doel nog meer studenten in Europa te laten profiteren van dit portfolio en om de werkgever een rol te kunnen geven, zodat het systeem nog beter kan worden benut. Partners uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Litouwen werken samen om ook dit project succesvol te maken voor studenten en potentiële medewerkers.
Sustein maakt gebruik van MijnPortfolio.nl, waarmee Paragin kan bijdragen aan het bieden van kansen voor iedereen.

Stichting ePortfolio Support (StePS)

Paragin is één van de founding members van de Stichting ePortfolio Support (StePS). StePS richt zich op het promoten van het belang van het ePortfolio en de bijbehorende technische afspraak NTA 2035 e-Portfolio NL waar de software van Paragin volledig aan voldoet. Daarnaast richt StePS zich op het coördineren en versnellen van de invoering van het ePortfolio voor iedereen die deelneemt aan het onderwijs en de arbeidsmarkt.

Paragin is actief lid van StePS en werkt nauw samen bij het behalen van deze doelstellingen.