Wij zijn fan van deze partners en organisaties

Wij verbinden ons graag aan partners, projecten en software die staan voor kwaliteit, deskundigheidsbevordering en tevreden klanten op de gebieden waarop wij actief zijn. Hieronder stellen wij graag een aantal van de partners waar wij mee samenwerken aan u voor.

LDC

LDC ontwikkelt innovatieve online loopbaaninstrumenten en tests, voor professionals op het vlak van HRM, re-integratie, verzuim en loopbaan- en studiekeuze. LDC biedt daarmee professionele begeleidingstools voor coaches die kandidaten begeleiden in hun loopbaan. Kandidaten kunnen na het invullen van online testen, dankzij slimme algoritmen direct doorklikken naar passende beroepen, opleidingen én vacatures. Zo verbindt LDC mens en arbeidsmarkt.

MijnPortfolio.nl heeft een koppeling met de software van LDC, waardoor testen direct en simpel beschikbaar gemaakt kunnen worden in MijnPortfolio.nl omgevingen.

Turnitin

Turnitin ontwikkelt totaaloplossingen ter ondersteuning van authentiek leren. De mogelijkheid om opdrachten en papers te beoordelen en te controleren op plagiaat is geïntegreerd in RemindoToets.

Dit biedt de docenten de tools om persoonlijke feedback te geven en om te vergelijken met andere papers en online bronnen

Urkund

Urkund is een tekstherkenningssysteem dat is gemaakt voor het detecteren, voorkomen en afhandelen van plagiaat, ongeacht de taal. Urkund is gepassioneerd om scholen, universiteiten en organisaties te helpen origineel schrijven aan te moedigen en doet dat al 20 jaar.

De mogelijkheid om opdrachten en papers te beoordelen en te controleren op plagiaat met Urkund is geïntegreerd in RemindoToets.

Nederlandse Vereniging van Examens

De Nederlandse Vereniging van Examens (NVE) heeft tot doel de kwaliteit van examineren in Nederland te bevorderen.

Paragin is lid van de NVE en werkt graag mee aan het bevorderen van kennis en inzicht in de techniek en praktijk van het examineren.

IMS Global Learning Consortium

Paragin verbindt zich graag aan de Open Standaarden van het IMS Global Learning Consortium om veilig, betrouwbaar en flexibel gegevens en data op te slaan.

Zo voldoet RemindoToets als één van de weinige toetsapplicaties wereldwijd aan de internationale standaard IMS QTI (Question & Test Interoperability) 2.1, de standaard die garandeert dat toetsvragen en toetsmatrijzen op een gestandaardiseerde wijze geëxporteerd en geïmporteerd kunnen worden – waardoor uw data te allen tijde bruikbaar is en eventueel ook gemakkelijk met anderen uit te wisselen is als u dat wenst.

Stichting ePortfolio Support (StePS)

Paragin is één van de founding members van de Stichting ePortfolio Support (StePS). StePS richt zich op het promoten van het belang van het ePortfolio en de bijbehorende technische afspraak NTA 2035 e-Portfolio NL waar de software van Paragin volledig aan voldoet. Daarnaast richt StePS zich op het coördineren en versnellen van de invoering van het ePortfolio voor iedereen die deelneemt aan het onderwijs en de arbeidsmarkt.

Paragin is actief lid van StePS en werkt nauw samen bij het behalen van deze doelstellingen.