Paragin Events

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training: Toetsvragen maken

24 mei 2018, 12:45 - 17:00

Bij een eerlijke toets horen goede toetsvragen. Het maken van die toetsvragen is niet eenvoudig. Dat merken we bij Paragin dagelijks. Na het bekijken van de toetsanalyse in RemindoToets, komen RemindoToets gebruikers regelmatig tot de ontdekking dat hun toetsvragen toch niet sluitend waren, of dat ze niet het juiste resultaat opleveren.

We helpen je hier graag bij!

We nodigen jou en/of je collega graag uit op donderdag 24 mei vanaf 12.45 uur, bij Paragin in Nijkerk. We starten om 13.00 uur en de training zal tot ongeveer 16.00 uur duren. Daarna zullen we de middag afsluiten met een drankje en een hapje.

Inhoud van de training:

  • Valkuilen bij het maken van toetsvragen
  • Kwaliteitseisen toetsvragen
  • Van leerdoel naar vraag
  • Verschillende vraagtypen gebruiken
  • Eigen vragen verbeteren
  • Het bekijken van de toetsanalyse in RemindoToets

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom vragen we je om aan te melden. Je kunt je aanmelden door uiterlijk 17 mei a.s. een berichtje te sturen naar events@paragin.nl

Wil je hierbij aangeven dat je je aanmeldt voor de training ’toetsvragen maken’, met hoeveel personen je wilt komen en of je aanwezig zult zijn bij de borrel.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Heel graag tot 24 mei!

Het maximale aantal deelnemers voor deze training is bereikt. Wil je toch graag deelnemen dan horen we het graag. We laten het je dan weten als er een plekje is vrijgekomen, of als de training nogmaals wordt gepland!

Gegevens

Datum:
24 mei 2018
Tijd:
12:45 - 17:00

Locatie

Paragin
Bunschoterweg 39
Nijkerk, 3861MK