Paragin Events

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: Casper Hulshof, docent en onderzoeker Universiteit Utrecht Onderwijswetenschappen

28 juni 2018, 13:15 - 16:00

Onderwijs is elke dag wel in het nieuws. Of het nou gaat om onderwerpen als smartphones in de klas, Engels op de basisschool, of het belang van gymnastieklessen: iedereen heeft wel een mening over wat goed en minder goed werkt op school. Er wordt dan ook heel wat over het onderwijs beweerd. Maar klopt het allemaal wel? Zijn leerlingen van nu anders dan vroeger? Moeten leraren per se ICT gebruiken en rekening houden met de nieuwste trends op ICT-gebied? Maakt Google het leren van vreemde talen overbodig? Dat zijn het soort vragen waar onderwijswetenschappers zich mee bezig houden.

Casper Hulshof werkt bij de afdeling Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht en probeert deze en andere onderwerpen te begrijpen. Tegelijk probeert hij wetenschappelijk onderzoek toe te passen om feit van fictie te onderscheiden als het om onderwijszaken gaat. Graag wil hij het met u hebben over onderwijs, over onderwijsonzin én over de manier waarop je zelf claims over onderwijs beter kunt begrijpen.

We nodigen jou en/of je collega graag uit op donderdag 28 juni aanstaande om 13.15 uur, bij Paragin in Nijkerk. We starten om 13.30 uur en de lezing zal tot ongeveer 15.00 uur duren. Daarna zullen we de middag afsluiten met een drankje en een hapje.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom vragen we je om aan te melden. Je kunt je aanmelden door vóór 21 juni een berichtje te sturen naar events@paragin.nl.
Wil je hierbij aangeven dat je je aanmeldt voor de lezing van Casper Hulshof, met hoeveel personen je wilt komen en of je aanwezig zult zijn bij de borrel? Je krijgt altijd een bevestiging wanneer je aanmelding is ontvangen.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement, voor gebruikers van Paragin software.

Heel graag tot 28 juni!

Gegevens

Datum:
28 juni 2018
Tijd:
13:15 - 16:00

Locatie

Paragin
Bunschoterweg 39
Nijkerk, 3861MK