Developing people

Werken bij Paragin betekent werken aan SaaS-applicaties met honderdduizenden gebruikers. Onze producten RemindoToets, RemindoContent, RemindoEVC en MijnPorfolio.nl worden gebruikt door aansprekende klanten in binnen- en buitenland, waaronder onderwijsinstellingen, uitgeverijen, exameninstellingen, overheden en het bedrijfsleven. Onze software heeft een echte impact op de ontwikkeling van mensen en daar zijn we trots op.

Met invloed komt echter ook verantwoordelijkheid. Niet alleen zijn de gegevens die wij verwerken vaak privacygevoelig, ze vormen ook vaak de input voor beslissingen over de carrière van een kandidaat of client. Omdat Paragin ISO 27001-gecertificeerd is, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun data in bekwame en betrouwbare handen is.

Prettige werkomgeving

Ons mooie, ruime kantoor is gevestigd in een voormalig schoolgebouw, in een groene omgeving net buiten Amersfoort. We werken in een prettig, jong maar ervaren team bestaand uit programmeurs, een jonge directie, een goede servicedesk en inhoudelijk sterke commerciële medewerkers.

Waardering en ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, we willen een plek zijn waar mensen kunnen leren en groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Passende arbeidsvoorwaarden zijn wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen qua salaris, vakantiegeld, vrije dagen, winstdeling en onkostenvergoedingen, maar ook elke dag gezamenlijk een door Paragin verzorgde lunch in onze lunchruimte, vrijdagmiddagborrel, interne trainingen, regelmatig leuke uitjes, budget voor scholing, en meer. Dat maakt ons een organisatie waar mensen met plezier werken.

Benieuwd naar onze actuele vacatures?

Kijk voor openstaande vacatures op onze vacaturepagina.

NB: Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.