What’s new in MijnPortfolio.nl?

MijnPortfolio.nl is constant in ontwikkeling. Updates en nieuwe functionaliteiten binnen het platform delen we graag proactief met de gebruikers.

MijnPortfolio.nl is constant in ontwikkeling. Updates en nieuwe functionaliteiten binnen het platform delen we graag proactief met de gebruikers. Elke maand kun je bekijken wat er nieuw is. Benieuwd waar je dit kunt vinden?

Het is mogelijk om vanuit de rol van beheerder te bekijken welke functionaliteiten en updates er de afgelopen maand zijn gedaan aan MijnPortfolio.nl. Wanneer je bent ingelogd in je omgeving en gaat naar menu ‘Instellingen’, kom je op tabblad ‘Functionaliteiten en updates’. Na het aflopen van de maand, zullen we hier zo spoedig mogelijk een nieuwe update plaatsen van waar we de afgelopen maand aan gewerkt hebben.

MijnPortfolio.nl is een ontzettend veelzijdig platform. De meer dan 75 verschillende modules kunnen ingezet en gecombineerd worden, om een omgeving op maat in te richten en zo ter ondersteunen bij elke werkgerelateerde uitdaging. We melden op de ‘Functionaliteiten en updates- pagina’, álle updates en nieuwe functionaliteiten die we toegevoegd hebben. Je zult dus platformbrede ontwikkelingen lezen en niet alleen ontwikkelingen rondom modules die je zelf gebruikt.

Wanneer je werkt met een hoofdomgeving en verschillende sub-omgevingen, dan zul je de functionaliteiten en updates-pagina alleen vinden als beheerder in de hoofdomgeving.

Heb je vragen over (ontwikkelingen in) MijnPortfolio.nl? We helpen je graag verder!