SETT Gent

In maart waren we aanwezig op de Sett beurs in Gent. Sett staat voor School, Education, Transformation en

In maart waren we aanwezig op de Sett beurs in Gent. Sett staat voor School, Education, Transformation en Technology. Het is een leuke en leerzame beurs voor modern en innovatief leren. Er zijn al verschillende scholen in Vlaanderen die onze ‘Evaluatietool’ gebruiken, ontwikkeld met MijnPortfolio, om de ontwikkeling van leerlingen in het duaal onderwijs vorm te geven en te monitoren. We waren op de beurs aanwezig met een mooie stand met als doel om Vlaanderen verder kennis te laten maken met onze producten.

Er was veel enthousiasme over en belangstelling voor de Evaluatietool, een product waarmee Paragin een steeds grotere rol speelt voor duaal leren in Vlaanderen.

De functionaliteiten van ons digitaal toetssysteem RemindoToets, het ePortfolio en SOWISO (de online toets- en leeromgeving voor de exacte vakken) waren ook een grote hit. Dit merkten wij niet alleen aan de leuke gesprekken die wij hebben gevoerd, maar ook aan het aantal mensen dat hun gegevens via een scanner hebben achtergelaten.

Maar liefst 68 unieke organisaties en een veelvoud aan geïnteresseerde personen hebben aangegeven graag meer te weten te komen over de producten van Paragin en SOWISO! Leuk om te zien dat in België volop wordt georiënteerd op digitale platformen voor het onderwijs.

Wij kijken ernaar uit om de leuke gesprekken die we hebben gevoerd voort te zetten en te gaan ervaren wat wij voor het onderwijs in België kunnen betekenen!