Implementatieconsultant bij Paragin: de leukste baan!

Goed nieuws; weer een nieuwe onderwijsorganisatie wil graag gebruik gaan maken van de producten van Paragin. Dit keer

Goed nieuws; weer een nieuwe onderwijsorganisatie wil graag gebruik gaan maken van de producten van Paragin. Dit keer is de opdrachtgever een school die de verantwoording van het diplomabesluit anders wil gaan vormgeven en daarvoor een goed portfolio met beoordelingsmogelijkheden zoekt. Een digitaliseringsvraagstuk dat Paragin op het lijf geschreven is.

Je collega van sales vertelt enthousiast over de eerste afspraken bij deze aankomende klant. Het gaat om een leuke club mensen die hun studenten op nummer 1 hebben staan. Paragin heeft als doel om mensen en organisaties te helpen groeien, en jij komt daar ook graag voor naar je werk. Mensen en organisaties ondersteunen om zich te ontwikkelen en hun potentieel te benutten vind je niet alleen zeer boeiend, maar geeft je ook veel voldoening.
Je vindt het dan ook erg leuk dat jij wordt gevraagd om de implementatie van deze klant op je te nemen.
Hoewel je al meerdere trajecten met een soortgelijk vraagstuk succesvol hebt afgerond, weet je dat elke implementatie net weer anders is, omdat geen organisatie iets op dezelfde manier doet.

Een eerste afspraak met de klant wordt gepland en dankzij de warme overdracht van sales ga je goed voorbereid op pad.
Door de ervaringen die je zelf hebt opgedaan, en door de kennis die beschikbaar is in het team, weet je de juiste vragen te stellen om te gaan starten met het inrichten van de omgeving.
Doordat de software van Paragin modulair is opgebouwd en vele functies en instellingen kent, is het altijd mogelijk om naadloos aan te sluiten op de visie van de klant. Het puzzelen en het meedenken over de best passende oplossing geven je energie en vervelen nooit.

Het team Sales en Implementatie bij Paragin wordt steeds groter. De dynamiek verandert continu, doordat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en op eigen manier invulling te geven aan de functie. De betrokkenheid van collega’s verandert niet, omdat elke collega iets moois wil neerzetten. De lijntjes met de afdelingen zijn kort en successen worden samen gevierd.

Lijkt jou dit ook de leukste baan die er is? Ben je benieuwd hoe ons kantoor in Nijkerk eruitziet en wil je meer weten over de openstaande vacature?
Stuur dan een berichtje want we komen graag met je in contact!