‘Corona release’ RemindoToets

RemindoToets release 20-3 is deze week online gekomen voor alle gebruikers! Hierin hebben we een aantal mooie nieuwe

RemindoToets release 20-3 is deze week online gekomen voor alle gebruikers! Hierin hebben we een aantal mooie nieuwe toevoegingen opgenomen, die we de ‘Corona-release’ zijn gaan noemen.

Er is een viertal veelgevraagde toevoegingen opgenomen in deze release, die specifiek van pas komen in de huidige crisis. We zijn er trots op hiermee onderwijsinstellingen, examenaanbieders en opleiders te mogen helpen bij het vormgeven van nieuwe en aangepaste vormen van onderwijs, beoordelen en examineren.

Zo is er plagiaatcontrole toegevoegd, in samenwerking met Turnitin. Met deze toevoeging kan direct gecontroleerd worden of het werk van de kandidaat overeenkomsten heeft met dat van andere studenten óf met teksten van het internet.

Ook is het nu mogelijk om op afstand videotoezicht te houden op tijdens een toets of examen. Dit kan met behulp van ProctorExam of Proctorio.

Verder is de mogelijkheid toegevoegd om te voorkomen dat deelnemers kunnen terugbladeren in een toets, en de optie tot het versturen van mededelingen naar kandidaten tijdens de toetsafname.

Wil je meer informatie over deze nieuwe functionaliteiten, of ben je benieuwd naar de overige toevoegingen binnen RemindoToets? We informeren je graag!