Marcia Gehring stelt zich voor

Hoi! Ik ben Marcia Gehring. Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Paragin, waar je mij vooral tegen

Hoi! Ik ben Marcia Gehring. Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Paragin, waar je mij vooral tegen kunt komen op de Servicedesk. Samen met mijn collega’s ondersteun ik de gebruikers van onze software, zodat zij hier zo optimaal mogelijk gebruik van kunnen maken.

Als teamlead van de Servicedesk wil ik vooral zorgen dat we een fijn en toegankelijk team zijn en dat we op elkaar terug kunnen vallen wanneer dat nodig is. Als klant is het ook prettig om met zo’n team contact te hebben. We werken dan ook niet met vaste contactpersonen voor onze klanten, maar kan elke medewerker van de Servicedesk je in principe verder helpen. Onze software is continu in ontwikkeling en soms moeten we voor het beantwoorden van een vraag een beroep doen op de kennis van onze technische collega’s.

Naast het werken op de Servicedesk, houd ik me bezig met het testen van onze software en help ik mee om de processen rondom het testen en de kwaliteit van onze software te verbeteren. Gezien mijn achtergrond (ik heb een MBO opleiding Technische Informatica afgerond, gevolgd door een HBO studie Bedrijfskundige Informatica) vind ik de combinatie van Servicedesk en testen erg interessant en uitdagend.

Het contact met klanten op de Servicedesk maakt dat ik veel praktijkervaringen over de gebruikerskant van onze software hoor. Dit kan ik weer gebruiken tijdens het beoordelen van de kwaliteit van de software. Het is heel fijn om binnen de organisatie korte lijntjes te hebben qua communicatie. Daardoor werk ik ook nauw samen met de programmeurs die aan onze producten werken. Samen zorgen we voor de mooie producten van Paragin!

Het is ook erg fijn om bij een organisatie als Paragin te mogen werken. De organisatie groeit, maar we groeien wel samen. We denken samen na over de toekomst en de ambities die er zijn. Daarbij maken we ook veel gebruik van elkaars kennis en ervaring. Ik hoop dat ik nog lang mag samenwerken met al deze mooie en inspirerende mensen!