Henri Jager stelt zich voor

Hoi, ik ben Henri Jager. Ik werk sinds oktober 2017 bij Paragin als adviseur binnen het team Sales

Hoi, ik ben Henri Jager. Ik werk sinds oktober 2017 bij Paragin als adviseur binnen het team Sales en Implementatie, en de laatste twee jaar ook als teamlead van dit team.

Samen met mijn collega’s mag ik onze (potentiële) klanten meer vertellen over de mogelijkheden die onze platforms te bieden hebben. We denken mee met de klanten over de manier waarop ze maximaal rendement uit de software kunnen halen en de wijze waarop de software zo goed mogelijk aansluit bij de specifieke situatie en processen van de klant.

Het leuke aan het werken bij Paragin is dat het een organisatie is waar de lijntjes kort zijn en waar snel besluiten worden genomen. De combinatie van deskundigheid, betrokkenheid en ambitie maakt dat je er nooit alleen voor staat. Collega’s zijn altijd bereid om met je mee te denken en om je te helpen als dat nodig is.

Vanuit mijn rol als adviseur vind ik het leuk om met verschillende doelgroepen aan tafel te zitten. De diversiteit van mensen waarmee we spreken is groot, van directeur, docent of HR-functionaris tot teamleider of bestuursvoorzitter.

Ook de variëteit aan klanten is groot. Praktijkscholen, ROC’s en hogescholen en universiteiten maken bijvoorbeeld gebruik van RemindoToets en gemeenten, sociale partners, HR-afdelingen van bedrijven en uitzend-/ en detacheringsbureaus maken gebruik van MijnPortfolio.

In mijn vrije tijd maak ik graag wandelingen en (race)fietstochten met mijn gezin, alleen of met vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om in huis te klussen, te tuinieren of een boek te lezen.