Developing people, wat betekent dat?

streetview1.png

Werken bij Paragin betekent werken aan SaaS-applicaties met honderdduizenden gebruikers. Onze producten RemindoToets, RemindoContent, RemindoEVC, RemindoCompetent en MijnPorfolio worden gebruikt door meer dan honderd aansprekende klanten in binnen- en buitenland, waaronder onderwijsinstellingen, uitgeverijen en kenniscentra. Onze software heeft dus een echte impact op de ontwikkeling van mensen en daar zijn we trots op.

Met invloed komt echter ook verantwoordelijkheid. Niet alleen zijn de gegevens die wij verwerken vaak privacygevoelig, ze vormen ook vaak de input voor beslissingen over de carrière van een kandidaat of client. Omdat Paragin ISO 27001-gecertificeerd is, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun data in bekwame en betrouwbare handen is.

Prettige werkomgeving

streetview1.png

Ons mooie, ruime kantoor is gevestigd in een voormalig schoolgebouw, in een groene omgeving net buiten Amersfoort. Je komt te werken in een prettig, jong maar ervaren team bestaand uit programmeurs, een jonge directie, een goede servicedesk en inhoudelijk sterke commerciële medewerkers.

Waardering en ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, we willen een plek zijn waar mensen kunnen leren en groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Passende arbeidsvoorwaarden zijn wat ons betreft vanzelfsprekend. Niet alleen qua salaris, vakantiegeld, vrije dagen, winstdeling en onkostenvergoedingen, maar ook elke dag gezamenlijk een door Paragin verzorgde lunch in onze lunchruimte, vrijdagmiddagborrel, interne trainingen, regelmatig leuke uitjes, budget voor scholing, je eigen setup kunnen bepalen, en meer. Dat maakt ons een organisatie zijn waar mensen met plezier werken.

IMG-20161117-WA0002.jpg WhatsApp_Image_2017-05-24_at_14.54.05.jp

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wij willen graag een duurzame, sociale en betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers en relaties. Paragin wordt daarom jaarlijks door FIRA beoordeeld op haar duurzaamheidsprestaties, waarbij de gehele waardeketen wordt geanalyseerd en inzichtelijk wordt gemaakt hoe verantwoord het eindproduct is voor een duurzame en sociale wereld. Ook dit jaar hebben wij weer een Bronzen Certificering ontvangen voor een goed beleid en aandacht voor sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Actuele vacatures

We zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen die willen werken aan het succesvol maken van onze producten en het verschil willen maken voor onze klanten. Op dit moment zijn wij op zoek naar:


Foto digitaal tentamen: Casper Hulshof / Twitter.com/CasperHuls