We werken graag samen met organisaties die complementair zijn aan de producten en visie van Paragin. Onderstaande partners hebben de expertise om uw organisatie te helpen bij het succesvol implementeren van onze producten.

Maak kennis met onze partners

partner_andriessen.png

Andriessen is al jaren één van de specialisten en marktleiders in (online) toetsen in de zakelijke dienstverlening in Nederland. Ook is Andriessen voor diverse exameninstellingen dè betrouwbare partner voor veilige toetsafnames. Andriessen adviseert en implementeert, ondersteunt en optimaliseert bij de inzet van RemindoToets.


partner_inctrl.pngDe missie van InCtrl is gericht op het meer halen uit werkervaring. Met de deskundige werkadviseurs van InCtrl om meer te halen uit werkervaring en de slimme ICT-toepassingen van Paragin die InCtrl inzet, bouwt InCtrl aan het tot bloei laten komen van ePortfolio’s, ontwikkeltrajecten en talentmanagement.


partner_rbo.pngHet onafhankelijke adviesbureau RBO realiseert beroepsgerichte ontwikkeling. RBO werkt voor een breed scala aan organisaties in het onderwijs en in het bedrijfsleven en daarnaast voor vele opleidingsfondsen, gemeenten en overheden. Als partner van Paragin adviseert en ondersteunt RBO organisaties bij het inrichten en inzetten van onder meer ePortfolio’s, opleidingstrajecten en opleidingsportalen.


partner_zuyd.pngZuyd Hogeschool is zeer actief als adviseur met betrekking tot arbeidsmartkproblematiek en heeft zich hierin opgesteld als pleitbezorger van het ePortfolio. Met advies, opleidingen en trainingen aan werkenden op individuele basis en een breed scala aan dienstverlening aan bedrijven is Zuyd Hogeschool als partner van Paragin actief in vele sectoren in met name het zuiden van Nederland.