Roan Boer Rookhuiszen stelt zich voor

Hoi, ik ben Roan Boer Rookhuiszen en al meer dan 15 jaar werkzaam bij Paragin. Een studiegenoot die

Hoi, ik ben Roan Boer Rookhuiszen en al meer dan 15 jaar werkzaam bij Paragin. Een studiegenoot die destijds al bij Paragin werkte, introduceerde mij, Remko en René; beide ook nog steeds werkzaam bij Paragin. We konden aan de slag als programmeur voor een aantal uur in de week, een mooi bijbaantje naast onze opleiding Informatica. Na het afronden van mijn master Human Media Interaction ben ik fulltime bij Paragin aan de slag gegaan.

Bij Paragin kwam de focus ondertussen steeds meer op het ontwikkelen van applicaties te liggen, de meeste van deze applicaties hebben we nog steeds. Ik heb aan de basis gewerkt van wat nu MijnPortfolio.nl is en was ook bij diverse andere producten betrokken. De afgelopen jaren werk ik voornamelijk aan de ontwikkeling van RemindoToets.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Aan de ene kant ben ik één van de programmeurs in het team van RemindoToets en help ik mee aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast ben ik regelmatig betrokken bij het opzetten van koppelingen met andere systemen (via onze API) en ben ik regelmatig in contact met klanten die een (technische) implementatievraag hebben of die meer willen weten over Learning Tools Interoperability (LTI) of remote proctoring. Verder ben ik betrokken bij de opzet van onze infrastructuur; de servers waarop onze software staat.

Het is leuk om te zien hoeveel de software die wij maken gebruikt wordt en hoeveel er mogelijk is. Het is interessant om mee te denken met de wensen van de klant en om mooie oplossingen te bedenken en te maken. Binnen Paragin zijn de lijnen kort tussen de verschillende teams. Dit werkt erg fijn, omdat we elkaar kunnen helpen waar mogelijk en met een steeds groter groeiend team, goed contact hebben met elkaar.