Olle Hormann stelt zich voor!

Hallo! Ik ben Olle Hormann, dit jaar afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als onderwijswetenschapper. Sinds 1 september ben

Hallo! Ik ben Olle Hormann, dit jaar afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als onderwijswetenschapper. Sinds 1 september ben ik bij Paragin werkzaam als Technical Writer. Binnen mijn functie ben ik bezig met het opzetten van de Kennisbank, het updaten van de website en het schrijven van de maandelijkse Update. Omdat deze functie voor het eerst wordt vervuld, ben ik met mijn collega’s veel in gesprek over de aanpak. Dat werkt voor mij heel prettig, want zo leer ik alle ins en outs van het bedrijf én de software goed kennen.

In de eerste weken ben ik aan de slag gegaan met het bekijken van de functionaliteiten van MijnPortfolio en RemindoToets. Ook heb ik al een uitgebreide handleiding geschreven voor een nieuw vraagtype, zoals je vorige week hebt kunnen lezen! Momenteel werk ik thuis, omdat ik normaal met het openbaar vervoer naar Nijkerk reis. Natuurlijk is dat niet altijd fijn of handig, zeker omdat ik inmiddels al langer thuis heb gewerkt dan dat ik op de vestiging heb gezeten. Mijn collega’s blijven echter erg betrokken en ik heb elke week veel overleg, zodat ik in ieder geval nog mensen te zien krijg (al is het digitaal). In de toekomst blijf ik bezig met het aanvullen van de Kennisbank en zal ik met collega’s nog meer opties onderzoeken om informatie te geven over de producten van Paragin.

Naast mijn werk loop ik graag met mijn vriendin door de binnenstad van Zwolle. We kijken dan in de mooie boekenwinkel of snuffelen in de platenbakken bij ons om de hoek. Als de maatregelen het toestaan ben ik ook in Utrecht te vinden bij familie of vrienden.