Frank Mout stelt zich voor

Hoi, ik ben Frank Mout, sinds juni 2020 werkzaam bij Paragin als implementatie consultant. Als implementatie consultant is

Hoi, ik ben Frank Mout, sinds juni 2020 werkzaam bij Paragin als implementatie consultant. Als implementatie consultant is het mijn verantwoordelijkheid om (nieuwe) klanten te trainen, begeleiden en ondersteunen bij het implementeren van de software van Paragin. Wat ik leuk vind aan het werken bij Paragin is de afwisseling. Geen dag is hetzelfde en dat zorgt ervoor dat je soms snel moeten kunnen schakelen, ik mag gevraagd (en ongevraagd) meedenken met klanten naar een goede oplossing.

Voordat ik bij Paragin aan de slag ging, heb ik 10 jaar, in verschillende rollen (Projectleider, Delivery Consultant & Customer Success Manager), in de e-commerce (webshops) gewerkt. De grote gemene deler (behalve software) met mijn werk bij Paragin, is dat ik altijd vanuit de filosofie werk dat de software waarde moet leveren en er dus voor moet zorgen dat het leven van klanten makkelijker maakt en dat het ‘iets’ (geld, tijd, etc.) oplevert.

Gelukkig hebben mijn schoonouders (vrij naar Herman Finkers) besloten om kinderen te nemen. Zodoende ben ik dus getrouwd en heb ik 3 kinderen. Mijn spaarzame vrije tijd besteed ik graag aan sporten (doen en kijken), uit eten & drinken en muziek (alleen luisteren).