Bastiaan Verhage stelt zich voor

Wie kun je allemaal tegenkomen bij Paragin en wat doen zij binnen ons team? Deze maand stelt Bastiaan

Wie kun je allemaal tegenkomen bij Paragin en wat doen zij binnen ons team? Deze maand stelt Bastiaan Verhage zich voor.

Hallo! Ik ben Bastiaan Verhage, sinds februari 2020 werkzaam als implementatieconsultant bij Paragin. Ik help nieuwe klanten met een optimale start van het gebruik van onze software, de inrichting hiervan en de implementatie binnen de organisatie.

Voor ik bij Paragin kwam, ben ik werkzaam geweest als projectleider bij een software leverancier, die met name actief is in het sociaal domein. Ik heb het altijd interessant gevonden om te werken op de scheidslijn tussen techniek en organisatie, met als doel processen binnen een organisatie zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Het doel is niet automatiseren op zich, maar het ondersteunen van werkprocessen middels software om ieders werk zo makkelijk mogelijk te maken. Ik hoop dit bij Paragin ook te kunnen doen.

Naast werk ben ik een fervent muziekverzamelaar en ben ik altijd op zoek naar mooie nieuwe muziek. Daarnaast kook ik heel graag en speur ik kookboeken af naar lekkere nieuwe recepten en smaakcombinaties die ik kan proberen.

De cultuur bij Paragin inspireert mij enorm en ik leer nog elke dag. Ik ontdek elke dag weer nieuwe mogelijkheden in onze software! Ik kijk er dan ook naar uit om nog veel meer te leren en onze klanten zo goed mogelijk te helpen!