Wij zijn een ambitieuze ontwikkelaar van internetsoftware, opgericht in 2000. We ontwikkelen internetsoftware gericht op competentie-, kennis- en talentontwikkeling voor grote en kleine organisaties in onderwijs en bedrijfsleven.

Gedreven werken aan mooie software

We ontwikkelen slimme oplossingen die gebruiksvriendelijk, efficiënt en aantrekkelijk vormgegeven zijn en die in binnen- en buitenland worden ingezet.

Ons team bestaat uit jonge innovatieve programmeurs, ervaren consultants en inhoudelijk krachtige commerciële medewerkers. Stuk voor stuk gedreven professionals die enthousiast werken aan een groeiende organisatie.

We zijn een groot voorstander van open standaarden. Niet alleen technisch - zo willen we dat elk van onze producten op elke computer, in elke browser, op elke smartphone of tablet het goed doet - we zijn ook voorstander van initiatieven als Drempels Weg om applicaties breed toegankelijk en zeer flexibel te maken. Daarnaast onderstrepen we bijvoorbeeld de e-PortfolioNL Afspraak NTA 2035 voor optimale uitwisseling van e-Portfolio's en baseren we onze producten zoveel mogelijk op standaarden van het IMS. Sinds 2015 zijn we ISO 27001 gecertificeerd.

We willen als partner optreden van onze klanten en partners, door samen met hen te werken aan mooie instrumenten en producten. Het is ons doel om een betrouwbare partner te zijn waar het prettig mee samenwerken is, die weet wat er speelt en waar behoefte aan is, en die actief met nieuwe ideeën en verbeterpunten aankomt.