Stage bij Paragin

Op dit moment hebben wij de volgende stage-vacatures:

Test-engineer (HBO/WO)

Wil je ons helpen de kwaliteit van onze online software te verbeteren? Wil je je kennis inzetten om in een leuk team innovatieve resultaten te boeken en ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen? Dan is deze stage iets voor jou!

Voor de ontwikkeling van onze online softwareplatforms zijn we op zoek naar iemand die onze testprocessen naar een hoger niveau kan tillen. Op dit moment hebben we grote stappen gezet binnen ons bedrijf die de kwaliteit van onze producten bewaken, maar wij denken dat er nog veel valt te winnen en verbeteren.

Er zijn twee vlakken waaraan gewerkt kan worden: de technische implementatie van een degelijk testframework, alsmede een formeel kader voor alle ontwikkelaars binnen het bedrijf. We verwachten dat je ons binnen je stage op beide vlakken helpt en uitdaagt om flinke stappen te nemen. Ons uiteindelijke doel is dat we met jouw werk onze processen flink verbeteren en op basis daarvan een certificeringstraject (denk aan ISO27001 of ISO9001) relatief gemakkelijk kunnen doorlopen.

Op technisch vlak verwachten we dat je actief meewerkt aan onze applicaties en het realiseren van een werkend framework, dat goed past binnen de werkwijze van onze organisatie. Kennis en ervaring in PHP, MySQL, Javascript, Linux, Bash, etc. is dus belangrijk. Op theoretisch vlak verwachten we dat je met iedere stakeholder kan bespreken hoe een testframework zou passen in de ontwikkeling van zijn/haar product en hier na onderzoek pragmatische aanbevelingen in kan doen.

Psychometrisch specialist (WO)

Weet je veel van psychometrie en wil je je kennis inzetten om in een leuk team, innovatieve resultaten toe te voegen aan onze online toetssoftware? Dan is deze stage iets voor jou!

We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het verbeteren en uitbreiden van de psychometrische gegevens in ons online toetsplatform. Door de unieke manier waarop we volautomatisch toetsen samenstellen, zijn er flink wat uitdagingen om uit deze resultaten zinnige psychometrische gegevens te halen. Zo zijn de standaard rekenmethodes als de itemresponstheorie niet zomaar toepasbaar.

We zoeken iemand die in staat is om zijn/haar psychometrische kennis (theorie) toe te passen op de dataset die uit onze toetsapplicatie komt. Dat vereist niet alleen creativiteit en goede ideeën, ook technische kennis over databases en webapplicaties is hierbij belangrijk. Aangezien we op zoek zijn naar een goed prototype is enige programmeerervaring een pré.

Behalve goede ideeën en een prototype verwachten we ook dat je de andere ontwikkelaars van Paragin kunt leren om de fundamenten achter je prototype te begrijpen, zodat ze je kunnen helpen bij de implementatie. Je goede ideeën worden daadwerkelijk geïmplementeerd in onze software die door vele organisaties in binnen- en buitenland ingezet wordt, dus je maakt impact met je werk.

OAUTH API Architect (HBO/WO)

Heb je veel technische vaardigheden en wil je die concreet toepassen in een innovatief project? Wil je je kennis inzetten om in een leuk team resultaten te boeken en een concrete bijdrage aan onze online software te realiseren? Dan is deze stage iets voor jou!

We zoeken iemand die een volledige OAUTH API kan ontwerpen en ontwikkelen voor ons online toetsmanagementplatform. Verschillende onderwijsinstellingen werken met dit platform om hun toetsen en examens te ontwikkelen, en zij willen deze graag afnemen in een veilige online omgeving. In onze visie zou de communicatie tussen de beheeromgeving waarin de toetsen worden ontwikkeld en de afnameomgeving waarin toetsen worden afgenomen, via een betrouwbare en robuuste OAUTH API moeten plaatsvinden.

We zoeken iemand die hier creatief en innovatief over na wil denken, een goed voorstel wil uitwerken en presenteren en dit vervolgens in samenwerking met het team wil ontwikkelen. Kennis en ervaring in PHP en MySQL is hierbij belangrijk. Een uitdagend project waarin creativiteit gevraagd wordt, met direct impact in de echte wereld.

Growth hacker (online PR, branding en marketing)

Heb je veel commerciële ideeën over online marketing? Word je enthousiast van growth hacking en wil je een impact hebben tijdens je stage? Zeggen termen als AARRR, virale coëfficiënten, CAC en LTV je iets? Of heb je ze zojuist via Google opgezocht – dat laat zien dat je interesse hebt in nieuwe ideeën en dat vinden we ook prima! Dan is deze stage iets voor jou!

We zoeken iemand die onze SaaS platforms online veel bekender kan maken. We maken heel mooie SaaS software voor het ontwikkelen en in kaart brengen van vaardigheden, competenties en kennis en werken voor een breed scala aan organisaties in binnen- en buitenland. Maar online zijn we eigenlijk nog niet bekend, dus daar kunnen we ons als organisaties nog erg in ontwikkelen.

We zoeken iemand die veel ideeën heeft en die ideeën met een goed plan erachter, graag in de praktijk wil toepassen. Je werkt nauw samen met het commerciële team en hebt programmeurs tot je beschikking om technische ideeën realiteit te laten worden.

Je vindt het leuk om na te denken over hoe je geïnteresseerden online bereikt, ze vervolgens op een enthousiasmerende en informatieve manier door de funnel heen krijgt en succesvol met onze software aan de slag laat gaan. En het liefst zó goed en met zo'n positief gevoel, dat ze vervolgens anderen vertellen dat zij ook eens naar onze software moeten kijken. Kortom, je wilt je marketingkennis en –vaardigheden inzetten en innovatieve en creatieve ideeën bedenken én uitproberen en zo een bijdrage leveren om onze ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken.

Over Paragin

Wij zijn een ambitieuze ontwikkelaar van vijf SaaS-platforms voor het ontwikkelen, in kaart brengen en beoordelen van kennis, vaardigheden en competenties. Ieder mens wil groeien en zijn mogelijkheden tot bloei laten komen. We ontwikkelen internetsoftware om persoonlijke en professionele groei mogelijk te maken, verbindingen te leggen tussen mensen en organisaties en waarde toe te voegen aan kwaliteiten, talenten, kennis en vaardigheden.

Ons team bestaat uit jonge maar ervaren creatieve programmeurs waar je mee samenwerkt, aangevuld met een jonge directie en ervaren onderwijskundigen. Het merendeel van je collega’s is rond de 30 jaar. We willen een plek zijn waar mensen kunnen leren en groeien, zowel persoonlijk als professioneel, waar we werken met enthousiasme aan innovatieve software die wereldwijd ingezet wordt.

De werksfeer is informeel en open, met veel ruimte voor eigen ideeën, initiatief en ontwikkeling. Collegialiteit, integriteit, creativiteit, resultaten willen behalen en elegante en betrouwbare software willen ontwikkelen zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. We blijven met elkaar in contact door iedere dag samen te lunchen, de week af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel en regelmatig leuke bedrijfsuitjes.

Heb je interesse of wil je meer weten?

We zoeken studenten die tijdens hun stage met uitdagende en serieuze projecten aan de slag willen. Tijdens je stage bij Paragin werk je aan zinvolle taken die jouw ontwikkeling, maar ook die van ons verder brengen. Het gaat om echte projecten die een toevoeging aan Paragin zijn.

We bieden een goede stagevergoeding en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden en denken en werken graag mee om van jouw stage een succes te maken.

Wil je meer weten of wil je je interesse kenbaar maken? Dan kun je contact opnemen met Marieke Nijenhuis- van 't Zet via nijenhuis@paragin.nl. We horen graag van je!